Hiába mentek szombaton előválasztani a tapolcaiak

2021 október 16., szombat 15:20
1
A koronavírus járvány miatt kihelyezett kézfertőtlenítő az ellenzéki előválasztás egyik urnája mellett Fotó: Kaufmann Balázs - 444

Szombat délután a 24.hu számolt be arról, hogy többen hiába keresték a tapolcai Fő téren az előválasztási szavazópontot, nem találták sehol.

Mint a lap munkatársai az Országos Előválasztási Bizottságtól megtudták, péntek volt az utolsó lehetőség arra, hogy a helyiek személyesen adják le voksukat Tapolcán.

Az előválasztási honlap ugyanakkor azt jelezte, hogy van erre még lehetőség szombaton is (az előválasztás szombat estig tart), de mint Szapanyos Anett, az OEB sajtófelelőse megerősítette, ez az információ tévesen szerepelt a honlapon.

A tapolcaiaknak így szombat estig már vagy csak az online szavazás lehetősége marad, vagy Badacsonytomajig kell utazniuk, ha szavazni akarnak, ott van a legközelebbi szavazópont.

A szavazás az előválasztás második fordulójában nem helyhez kötött, bárki bárhol szavazhat a miniszterelnök-jelöltekre. (24.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt