Fél évig egy mobiltelefonnal a gyomrában élt egy egyiptomi férfi

2021 október 18., hétfő 15:58
2

Egy férfi bél- és hasi fertőzésre panaszkodva sietett be egy dél-egyiptomi egyetemi kórházba. Azonnal megröntgenezték, és kiderült, hogy egy mobiltelefon van a gyomrában.

Azonnal műteni kellett, mivel a férfi szervei megfertőződtek, és mert ki kellett venni belőle az idegen tárgyat, ami miatt nem tudta megemészteni az ételt. Ráadásul veszélyes anyagok szabadulhattak fel az akkumulátorból is.

A férfi szégyenkezve bevallotta, hogy lenyelte, ráadásul már fél évvel korábban, csak nem mert vele kórházba menni, és azt remélte, magától kijön egyszer.

Az nem világos, miért és hogyan tudta lenyelni az egyébként kis méretű, de így is egészen nagy mobiltelefont, amiről a műtét után, szétrohadt állapotában a Lad Bible közölt fotókat.

Arról nincs információ, hogy a férfi hogy van a műtét után, de állítólag teljesen fel fog épülni.

Az egyesült arab emírségekbeli Gulf Today szerint az egyiptomi kórházban először láttak ilyet, de a koszovói Pristinában néhány hete egy 33 éves férfi valahogy lenyelt egy egész Nokia 3310-es telefont, azt is ki kellett műteni. Írországban is történt hasonló öt évvel ezelőtt.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt