Joshi Bharattal él együtt Mészáros Lőrinc elvált felesége

2021 október 18., hétfő 5:04
15
Mészárosné Kelemen Beatrix igazgatósági elnök az Echo TV fejlesztéseinek hátteréről és a televízió stratégiai céljainak ismertetéséről szóló sajtótájékoztatón a XIV. kerületi Angol utcában, az Echo TV I. emeleti stúdiójában 2017. december 4-én. Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

A szerelem nem ismer életkort: a Mészáros Lőrincnél 11 évvel idősebb Joshi Bharat tévéssel jár a felcsúti milliárdos elvált felesége, Kelemen Beatrix - írja a Blikk.

Joshi Bharat a számmisztikáról magyaráz a Life Tv-ben.

Nem valami pletykáról van szó, a műsorvezető a bulvárlapnak megerősítette, hogy együtt élnek, a Blikk úgy tudja, hogy Budán. Az újság szerint a Life Tv egyik sajtóeseményén már együtt jelentek meg. Kelemen Beatrix a Life TV-t üzemeltető Media Vivantis Zrt. elnöke.

Kelemennek 36, míg Bharatnak 31 év után bomlott fel nemrég a házassága. A Blikknek nyilatkozó “bennfentes” szerint a szerelmesek a tévében kerültek közel egymáshoz, előbb barátként, majd ez alakult át szerelemmé.

Érdekes életrajzi tény, hogy miután 1980-ban Magyarországra érkezett, de mielőtt még jóssá képezte volna át magát, Bharat bábszínészként dolgozott az Állami Bábsznházban.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt