Joshi Bharattal él együtt Mészáros Lőrinc elvált felesége

ÉLET
2021 október 18., 05:04
comments 15
Mészárosné Kelemen Beatrix igazgatósági elnök az Echo TV fejlesztéseinek hátteréről és a televízió stratégiai céljainak ismertetéséről szóló sajtótájékoztatón a XIV. kerületi Angol utcában, az Echo TV I. emeleti stúdiójában 2017. december 4-én.
photo_camera Mészárosné Kelemen Beatrix igazgatósági elnök az Echo TV fejlesztéseinek hátteréről és a televízió stratégiai céljainak ismertetéséről szóló sajtótájékoztatón a XIV. kerületi Angol utcában, az Echo TV I. emeleti stúdiójában 2017. december 4-én. Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

A szerelem nem ismer életkort: a Mészáros Lőrincnél 11 évvel idősebb Joshi Bharat tévéssel jár a felcsúti milliárdos elvált felesége, Kelemen Beatrix - írja a Blikk.

photo_camera Joshi Bharat a számmisztikáról magyaráz a Life Tv-ben.

Nem valami pletykáról van szó, a műsorvezető a bulvárlapnak megerősítette, hogy együtt élnek, a Blikk úgy tudja, hogy Budán. Az újság szerint a Life Tv egyik sajtóeseményén már együtt jelentek meg. Kelemen Beatrix a Life TV-t üzemeltető Media Vivantis Zrt. elnöke.

Kelemennek 36, míg Bharatnak 31 év után bomlott fel nemrég a házassága. A Blikknek nyilatkozó “bennfentes” szerint a szerelmesek a tévében kerültek közel egymáshoz, előbb barátként, majd ez alakult át szerelemmé.

Érdekes életrajzi tény, hogy miután 1980-ban Magyarországra érkezett, de mielőtt még jóssá képezte volna át magát, Bharat bábszínészként dolgozott az Állami Bábsznházban.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.