Palik László kiszáll az Exatlonból és otthagyja a TV2-t

Média
2021 október 18., 09:29
comments 4

Egy TV2 által körbeküldött közleményből derült ki, hogy a csatornát otthagyja az egyik legismertebb arca, Palik László, aki három éven és több mint 300 adáson vezette az Exatlon című műsorukat. A közlemény szerint a távozás Palik döntése volt. A műsorvezető így már nem vesz részt az Exatlon 2022-es évadában.

A szövegben elhelyeztek egy Palik-idézetet is, amiből persze semmi sem derül ki a szakítás valós okáról:

"Csodálatos sportembereket ismerhettem meg az elmúlt 3 évben. Látni és követni a harcukat egymással, sokszor önmagukkal, felemelő élmény volt minden egyes pillanatban. Köszönettel tartozom a TV2-nek, és Fischer Gábor programigazgatónak, hogy 3 évvel ezelőtt gondolt rám és megkeresett ezzel a feladattal, hisz egy életre szóló kalandban volt részem az elmúlt években. És még egy hatalmas köszönet azoknak a TV2-es kollégáimnak, akikkel az elmúlt 3 évben együtt dolgozhattam ezen a műsoron, számomra megtiszteltetés volt Veletek tévézni!"

(via 24.hu, blikk.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.