Végignézték az amerikai vonat utasai, ahogy megerőszakolják a nőt, a rendőröket se hívta senki

bűnögy
2021 október 18., 04:43
comments 1

Több olyan utast lehetett látni a biztonsági kamerák felvételein, akik nyugodtan végignézték, hogy egy 35 éves férfi megerőszakol egy nőt egy philadelphiai elővárosi vonaton, de még azzal sem segítették az áldozatot, hogy legalább jelentették volna az esetet. Erről a helyi rendőrfőnök beszélt felháborodottan, miután elkapták a gyanúsítottat.

Sokan voltak, aki közbeavatkozhattak volna. Valakinek tennie kellett volna valamit. Ez mindent elmond arról, hol tart a társadalmunk. Ki engedheti, hogy ilyesmi megtörténjen? - füstölgött Tim Bernhardt.

Az erőszakot végül egy kalauz jelentette, az áldozatot kórházban ápolják.

(via CBS News)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.