Az erdőben alva találták meg a rendőrök a karambolt okozó sofőrt, akit a járőrautóban újra elnyomott az álom

2021 október 19., kedd 6:20
3

Két autó ütközött össze Újpesten, a balesetet követően a vétkes sofőr elhagyta a helyszínt, és a közeli erdőben fogták el a rendőrök, de ehhez előbb fel kellett ébreszteniük. A férfi később az előállítás során is elaludt - írja a police.hu.

A balesetben megsérült egyik autó. Fotó: police.hu

2021. október 17-én délután egy autó áttért az úttest menetirány szerinti bal oldalára, és nekiütközött az éppen szemből érkező gépkocsinak Budapest IV. kerületében, az Íves utcában. A balesetben senki sem sérült meg. A vétlen sofőr rendőrt hívott, mire a másik autó vezetője elrejtőzött a közeli erdőben. A rendőrök rövid keresés után megtalálták az addigra békésen alvó férfit. Felébresztették, a járőrautóba ültették, és megpróbálták meghallgatni, de a férfi újra elaludt. Mivel az alkoholszondát sem tudta megfújni, mintavételre állították elő.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya cserbenhagyás vétség gyanúja miatt, szakértő bevonásával indított eljárást a férfi ellen. (Via 24.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt