Varga Viktor rasztahajú Petőfinek öltözve áll egy sziklán és üvölti, hogy „balsors, akit régen tép"

2021 október 19., kedd 9:07
43

„Itt volt az idő, hogy a szépséges himnuszunkból elkészüljön egy olyan verzió, ami átalakítás nélküli, de stílusában hordozza a magyar Virtust, és Erőt, őrzi a hagyományainkat, és bátorrá tesz, mint egy Huszárt a kivont kardja. 2022 nagy költőnk és forradalmárunk emlékéve, ezért elkészítettem Petőfi Sándor gúnyáját, és méltón belefoglaltam Őt, a hazánkat összetartó és időtlen műbe, hogy emlékezzünk örökre, hogy micsoda erők lakoznak szíveinkbe[sic]!”

A fenti sorokat Varga Viktor írta Youtube-on, a legújabb videója alatt, amiben egy szikla tetején állva, rasztahajú Petőfinek öltözve énekli el a Himnuszt.

Fotó: YouTube

Mindenképpen érdemes végignézni az alig több mint másfél perces videót, vagy legalább addig eljutni, amikor Varga Viktor a BALSORS szónál úgy rántja elő a kardját, hogy abba szó szerint beleszédül a néző.

És itt a klip is:

Frissítés: A videóval szinte egyidőben került ki egy tökéletes fotó Németh Szilárdról, ami egészen döbbenetes hasonlóságot mutat hangulatában és színeiben Varga Viktor videóklipjével.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt