Varga Viktor rasztahajú Petőfinek öltözve áll egy sziklán és üvölti, hogy „balsors, akit régen tép"

MŰVÉSZET
2021 október 19., 09:07

„Itt volt az idő, hogy a szépséges himnuszunkból elkészüljön egy olyan verzió, ami átalakítás nélküli, de stílusában hordozza a magyar Virtust, és Erőt, őrzi a hagyományainkat, és bátorrá tesz, mint egy Huszárt a kivont kardja. 2022 nagy költőnk és forradalmárunk emlékéve, ezért elkészítettem Petőfi Sándor gúnyáját, és méltón belefoglaltam Őt, a hazánkat összetartó és időtlen műbe, hogy emlékezzünk örökre, hogy micsoda erők lakoznak szíveinkbe[sic]!”

A fenti sorokat Varga Viktor írta Youtube-on, a legújabb videója alatt, amiben egy szikla tetején állva, rasztahajú Petőfinek öltözve énekli el a Himnuszt.

photo_camera Fotó: YouTube

Mindenképpen érdemes végignézni az alig több mint másfél perces videót, vagy legalább addig eljutni, amikor Varga Viktor a BALSORS szónál úgy rántja elő a kardját, hogy abba szó szerint beleszédül a néző.

És itt a klip is:

link Forrás

Frissítés: A videóval szinte egyidőben került ki egy tökéletes fotó Németh Szilárdról, ami egészen döbbenetes hasonlóságot mutat hangulatában és színeiben Varga Viktor videóklipjével.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.