Fékezés nélkül rohant az álló kocsisorba egy autós az M1-esen

baleset
2021 október 20., 07:06
comments 4

Október 16-án, szombat délután az M1-es autópályán Lébény magasságában a dugóban álló kocsisorba gyakorlatilag fékezés nélkül csapódott be egy autó, ami így három másik autót tört össze. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. közleménye szerint az egyik vétlen autós súlyos sérüléseket szenvedett.

Az esetről videó is készült, amin látni lehet, hogy az autópályán a többi autós már állt vagy lassított, amikor a belső sávban feltűnt egy fehér terepjáró, aki szintén lassított és vészvillogót használt, a mögötte érkező román rendszámú autó viszont egyáltalán nem fékezett, és belerohant az álló autókba. Az az autó, aminek először nekiütközött, a feje tetejére állt. Az autó utasa súlyos sérüléseket szenvedett, őt a Katasztrófavédelem munkatársainak kellett kiszabadítania.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.