Márki-Zay Péter és Dobrev Klára is felszólal az ellenzék közös demonstrációján október 23-án

POLITIKA
2021 október 20., 06:40
comments 5

Szombaton délután négy órától közösen demonstrálnak az ellenzéki pártok Budapesten, az Andrássy út és Dózsa György út sarkán, írja a Népszava. Az eseményen felszólal Márki-Zay Péter, az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje és Dobrev Klára is.

photo_camera Fotó: botost/444.hu

A lap úgy tudja, hétfő óta intenzív tárgyalások kezdődtek a DK, a Párbeszéd, az MSZP, az LMP, a Jobbik, a Momentum és az MMM tagjainak részvételével.

Márki-Zay Péter felvetésére a hetedik parlamenti frakcióról továbbra sem érkezett hivatalos reakció az ellenzéki pártoktól azon túl, hogy: „az ellenzéki összefogásban résztvevő hat ellenzéki párt az előzetes megállapodásuk szerint megkezdi a tárgyalásokat az előválasztás utáni teendőkről. Az ilyen felvetéseket ott kell megbeszélni, nem pedig a sajtón keresztül, hiszen az rombolná az ellenzéki összefogásba vetett választói bizalmat. Ehhez eddig is és ezután is tartjuk magunkat”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.