Márki-Zay Péter és Dobrev Klára is felszólal az ellenzék közös demonstrációján október 23-án

2021 október 20., szerda 6:40
5

Szombaton délután négy órától közösen demonstrálnak az ellenzéki pártok Budapesten, az Andrássy út és Dózsa György út sarkán, írja a Népszava. Az eseményen felszólal Márki-Zay Péter, az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje és Dobrev Klára is.

Fotó: botost/444.hu

A lap úgy tudja, hétfő óta intenzív tárgyalások kezdődtek a DK, a Párbeszéd, az MSZP, az LMP, a Jobbik, a Momentum és az MMM tagjainak részvételével.

Márki-Zay Péter felvetésére a hetedik parlamenti frakcióról továbbra sem érkezett hivatalos reakció az ellenzéki pártoktól azon túl, hogy: „az ellenzéki összefogásban résztvevő hat ellenzéki párt az előzetes megállapodásuk szerint megkezdi a tárgyalásokat az előválasztás utáni teendőkről. Az ilyen felvetéseket ott kell megbeszélni, nem pedig a sajtón keresztül, hiszen az rombolná az ellenzéki összefogásba vetett választói bizalmat. Ehhez eddig is és ezután is tartjuk magunkat”.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt