Látogatási tilalmat rendeltek el a SOTE öt kórházában

járvány
2021 október 21., 06:17

Csütörtöktől látogatási tilalmat rendelt el a SOTE rektora az intézmény öt kórházában. A korlátozás az alábbi intézményekben érvényes:

  • a Városmajori Szív-és Érgyógyászati,
  • a Pulmonológiai,
  • a Belgyógyászati és Hematológiai,
  • a Belgyógyászati és Onkológiai,
  • és az Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Klinikán.

Súlyos-kritikus állapotú, hosszú ideje az egyetemen fekvő beteg esetén a klinika igazgatója alkalmanként 1-1 hozzátartozónak engedélyt adhat a megfelelő védőfelszerelésben történő látogatására.

Az intézkedésre a koronavírus-járvány újbóli fokozottabb terjedése, és más, szezonális fertőzések megjelenése miatt volt szükség.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt