Alec Baldwin: Nincsenek szavak a megdöbbenésre és a szomorúságomra

2021 október 22., péntek 17:04

Két bejegyzést tett közzé a twitteren Alec Baldwin azután, hogy a Rust című film forgatásán egy kellékfegyverrel halálosan megsebesítette a 42 éves Halyna Hutchins operatőrt.

„Nincsenek szavak, amellyel kifejezhetném döbbenetemet és szomorúságomat a tragikus balesettel kapcsolatban, amelyben életét vesztete Halyna Hutchins, a feleség, az édesanya és mélyen csodált kollégánk. Teljes mértékben együttműködök a rendőrségi nyomozásban, hogy kiderüljön, pontosan hogyan történt ez a tragédia” – írja.

Egy másik tweetben azt írja, felvette a kapcsolatot Hutchins férjével és felajánlotta a támogatását a családjának.

Halyna Hutchinst, akit feltörekvő sztárként tartottak számon, egyelőre tisztázatlan körülmények között egy jelenet bejárásán vagy forgatásán lőtte fejbe Baldwin. Minden jel arra utal, hogy tragikus baleset történt.

Halyna Hutchins Fotó: FRED HAYES/Getty Images via AFP

Az operatőrt az incidens után helikopterrel az albuquerque-i egyetemi kórházba szállították, ahol belehalt a sérüléseibe. A rendező is megsérült, Joel Souzát a közeli Santa Fében, a Christus St. Vincent körzeti egészségügyi központban látták el és már kiengedték a kórházból.

(Borítókép: Mark Sagliocco / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt