Alec Baldwin: Nincsenek szavak a megdöbbenésre és a szomorúságomra

FILM
2021 október 22., 17:04

Két bejegyzést tett közzé a twitteren Alec Baldwin azután, hogy a Rust című film forgatásán egy kellékfegyverrel halálosan megsebesítette a 42 éves Halyna Hutchins operatőrt.

„Nincsenek szavak, amellyel kifejezhetném döbbenetemet és szomorúságomat a tragikus balesettel kapcsolatban, amelyben életét vesztete Halyna Hutchins, a feleség, az édesanya és mélyen csodált kollégánk. Teljes mértékben együttműködök a rendőrségi nyomozásban, hogy kiderüljön, pontosan hogyan történt ez a tragédia” – írja.

link Forrás

Egy másik tweetben azt írja, felvette a kapcsolatot Hutchins férjével és felajánlotta a támogatását a családjának.

link Forrás

Halyna Hutchinst, akit feltörekvő sztárként tartottak számon, egyelőre tisztázatlan körülmények között egy jelenet bejárásán vagy forgatásán lőtte fejbe Baldwin. Minden jel arra utal, hogy tragikus baleset történt.

Halyna Hutchins
photo_camera Halyna Hutchins Fotó: FRED HAYES/Getty Images via AFP

Az operatőrt az incidens után helikopterrel az albuquerque-i egyetemi kórházba szállították, ahol belehalt a sérüléseibe. A rendező is megsérült, Joel Souzát a közeli Santa Fében, a Christus St. Vincent körzeti egészségügyi központban látták el és már kiengedték a kórházból.

(Borítókép: Mark Sagliocco / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.