Marine Le Pent fogadja jövő héten Orbán

POLITIKA
2021 október 22., 12:10
comments 3

Orbán Viktor miniszterelnök október 26-án a Karmelita kolostorban fogadja Marine Le Pent, a francia Nemzeti Tömörülés elnökét - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke pénteken. A találkozó után, amelyen részt vesz Novák Katalin is, Orbán és Le Pen sajtónyilatkozatot tesznek. Havasi tájékoztatása szerint

„a megbeszélésen szó lesz többek között az erős nemzetállamokra épülő Európai Unió koncepciójáról és jövőjéről, a migrációs válságról, valamint a több demokratikus jobboldali párt által nyáron elindított európai mozgalom további megerősítéséről.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.