Vádat emeltek egy floridai pilóta ellen, aki ablakba vágott kis lyukon keresztül kukkolt egy főiskolás lányt

külföld
2021 október 23., 14:12

Vádat emeltek a Frontier Airlines egyik pilótája ellen, mert rejtett kamerával kukkolt egy 19 éves főiskolás lányt Floridában.

Az 55 éves Vernon Dwayne Crider egy apró lyukat vágott a lány hálószobájának ablakán, hogy intim képeket készíthessen róla. Csaknem két óráig forgott a kamera, amikor esni kezdett az eső, az eszköz újraindult, és zöld fénnyel kezdett világítani. Ezt vette észre a főiskolás lány, aki rögtön hívta az anyját, később pedig a rendőrséget.

A rendőrség úgy jutott el Criderig, hogy kivették az eszközből az SD-kártyát, amin képeket találtak az egyik Frontier repülőgép pilótafülkéjéről és szállodai szobákról.

Az 55 éves pilótát betöréssel és videós kukkolás kísérletével vádolják. (yahoo.com)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.