Földrengés rázta meg Tajvant

külföld
2021 október 24., 12:38

Erős földrengés volt Tajvanon vasárnap délelőtt, a rengés az Euro-Mediterrán Szeizmológiai Központ (EMSC) mérése szerint a Richter-skála szerinti 6,5-ös erősségű volt.

A földrengés epicentruma a szigetország északkeleti részén, Hualien város közelében, 60 kilométerrel a felszín alatt volt. A CNN cikke szerint a rengéseket a sziget északi csücskében lévő fővárosban, Tajpejben is érezni lehetett. Áldozatokról, sérültekről és károkról egyelőre nem érkezett jelentést.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.