Az E.ON otthontöltési szolgáltatásának köszönhetően úgy csatlakoztathatja autóját töltőjéhez este, mint a telefonját

2021 október 25., hétfő 6:32

Egyre többen szaladgálnak elektromos autókkal a városokban Magyarországon is, nem csak a nagybetűs nyugaton. Akik hajlandók feladni a benzingőzt, azok nem csak sokat tesznek a környezetért és a klímaváltozás ellen, de itt Közép-Európában igazi kalandoroknak is számítanak, mert nem könnyű az elsők között belevágni az újba, ismeretlenbe.

És kik azok a kalandorok, akik kikapcsolták a biztonsági övet, átpattantak egy elektromos autóba és ott kötötték be magukat újra?Azok, akik törődnek a bolygónkkal, amit már eddig is szinte a végletekig roncsoltunk a károsanyag kibocsátással. Azok, akiknek számít, hogy mennyire élhető világban nőnek majd fel a gyerekeik és unokáik. Azok, akik vannak annyira ökotudatosak, hogy tudják, hosszú távon megéri befektetni egy „zöld” autóba és nem arra várnak, hogy majd a nagy cégek és kormányok megoldják a klímaváltozást. Azok, akik nem akarnak bűntudatot érezni ahányszor autóba ülnek. És azok, akik tudják, hogy a dugóban ülve, más autósok irigykedve nézik a zöld rendszámot, mert az elektromos autósok menők.

Bármennyire is überlaza egy elektromos autóba beszállni minden reggel, azért nem véletlen, hogy bátorság kell ezt megtenni, ugyanis adódhatnak kezdeti nehézségek az elektromos autózásban. Ilyen például a töltés. Míg benzinkút minden sarkon található, addig elektromos töltőállomás jóval kevesebb helyen, és tovább is tart a feltöltés.

Azonban erre is van megoldás: az otthontöltés, ami pont olyan kényelmes, mintha csak este lefekvés előtt a telefonunkat dugnánk fel a töltőre.

Az E.ON ebben is az elsők között jelent meg a magyar piacon egy olyan szolgáltatással, ami egyszerűvé, biztonságossá és átláthatóvá teszi az otthoni autótöltést. Aki igazán előrelátó, az az elektromos autó megvásárlásba belekalkulálja, hogy azt bizony tölteni is kell, és ezt otthon igazán egyszerű. Ehhez pedig egy olyan megbízható céghez fordul, aminek a nevét már sokszor hallotta és tudja, hogy elektromosság terén igazi profi. Az E.ON nem csak a töltőkészüléket adja a vevőinek, hanem szakértői segítségével megtervezi annak elhelyezését és telepíti.

Ez igazán kényelmes megoldás. Ráadásul nem csak a töltőkészülék telepítését bízhatjuk a fotelben feltett lábbal az E.ON-ra, melyre akár 11 havi részletfizetés is igényelhető, hanem havi díjas kiegészítő szolgáltatás részeként az E.ON AC nyilvános töltőin lakossági energiadíjakon tölthetjük e-autójába a kWh-kat.

Az E.ON-nak köszönhetően amíg az autója töltődik, ön is feltöltődhet otthonában.

Az otthontöltési megoldásokról és csomagokról itt olvashat bővebben:

Advertisement

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt