Meghalt James Michael Tyler, aki Gunthert alakította a Jóbarátokban

GYÁSZ
2021 október 25., 04:51

Vasárnap reggel Los Angeles-i otthonában meghalt James Michael Tyler színész. Legismertebb szerepében a Jóbarátok sorozat Guntherét alakította, ő volt a hat főszereplő törzshelyén a pincér. Így visszatérő mellékszereplő volt, a hat főszereplő után ő szerepelt a legtöbbet a sorozatban. Gunther többször a Jennifer Aniston által alakított Rachel rajongójaként jelent meg, akkor szeretett bele Rachelbe, amikor a műsor első részeiben mindketten a kávézó felszolgálói voltak.

photo_camera Fotó: Jóbarátok

A színészt 2018-ban diagnosztizálták prosztatarákkal, ami később átterjedt a csontjaira is.

Jennifer Aniston Tyler haláláról megemlékezve azt írta az Instagramra: „a Jóbarátok nem lett volna ugyanaz nélküled”. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.