Egy festékszórós férfi 10 évig forralta a bosszút az ügyészség ellen, de aztán egyből lebukott

bűnügy
2021 október 26., 13:26

A festékszórós férfit még 2010-ben részesítette megrovásban a Bonyhádi Járási Ügyészség. Ő pedig 10 év elteltével sem tudta elfogadni az ügyészi döntést, ezért amikor 2020 októberében, Szekszárdon járt hivatalos ügyeit intézni, elhatározta, hogy itt az idő, hogy bosszút álljon az ügyészségen.

link Forrás

Magához vett az autójából egy festékszóró spray-t, a főügyészség épületéhez ment, ahol azonban elkövette azt a hibát, hogy akció előtt még beállt a térfigyelő kamera elé, és a flakont rázogatva kényelmesen elszívott egy cigit.

Ezután fújta le a Tolna Megyei Főügyészség feliratot, a magyar állami címert, valamint a térfigyelő biztonsági kamerát, de az utóbbi csak annyit ért, hogy a távozását nem rögzítették, így rövid időn belül azonosították és elfogták. Az ügyészség szerint a férfi a fújással több mint 80.000 forint kárt okozott. (Ügyészség)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.