Már jelnyelven is elérhető Stop, Gyurcsány! Stop, Márki-Zay! petíció

2021 október 27., szerda 11:03
8

„Ma Magyarországon több, mint 60 ezer siket és nagyothalló ember él. A Stop, Gyurcsány! Stop, Márki-Zay! petíció jelnyelvi akadálymentesítésének célja, hogy azok a siketek és nagyothallók, akik jelnyelven kommunikálnak, egyből anyanyelvükön, magyar jelnyelven juthassanak hozzá az információkhoz”

- tudatta a Fidesz az MTI-vel szerda délután, és a párt Facebook-oldalán elérhető a videó is.

Kósa Ádám és Nyitrai Zsolt fideszes képviselők emlékeztettek arra, hogy nem engedhetjük a múlt visszatérését, és hogy azok ragadják meg a hatalmat, akik egyszer már tönkretették az országot.

Ezért fontos aláírni a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! címen indított aláírásgyűjtését, ami a menet közben megváltozott felállás miatt Stop, Gyurcsány! Stop, Márki-Zay! elnevezéssel megy tovább.

A két képviselő, áll az MTI-közleményben. közösen kezdeményezte a Stop, Gyurcsány! Stop, Márki-Zay! aláírásgyűjtés jelnyelvi akadálymentesítését, „annak érdekében, hogy a jelnyelvet használó siket és nagyothalló honfitársaink is csatlakozhassanak a petícióhoz”.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt