A báránybőrbe bújt farkas-hamispróféták elszórják a gyűlölködés elmaszkírozott magvait

szerda esetleg csütörtök
2021 október 28., 09:11
comments 4
  • Itt következik egy részlet Uj Péter főszerkesztő heti hírleveléből (a 62.-ből), amit előfizetőink kapnak minden szerda éjjel, esetleg csütörtök hajnalban. Ha szeretnéd te is minden héten olvasni Uj Péter friss írásait, akkor fizess elő a "444 Közösség" vagy a "444 Belső Kör" csomagra itt, és már jövő héttől küldjük őket neked, egy sor más előny mellett.

62.1.1. Az ellővállasztás hetekig fújt ellenzéki euphoria-, vélemény- és luftbalombuborékját ha nem is pukkaszotta kifele, de azért meghogyishívjákolta kicsit a jó okt23.

Nem mélyelemezném meg a szuperintenzív termesztéstechnológiától termésrekordra álló sárkányfogveteményt, azt meg pláne nem, hogy miért alakulhatott úgy, szép fokozatosan, de világos trenddel, szigorúan monoton, hogy már tulajdonképpen csak szélsőjobboldali és mégszélsőjobboldalibb műsorszámokkal lehet kiállni ezen a nemzetinek nevezett (gyakorlatilag meg, hát látjuk) ünnepen.

De: az azért talán világossá válhatott (előválasztási euforikusoknak), hogy Magyarországon nagyon-nagyon sokan vevők még a boldog emlékű harmincas (húszas, negyvenes ) évekből szalajtott „termeszek rágják a nemzetet” retorikára, az „innen üzenjük az el a kezekkelre”, a mindennapi élet-halál harcra. (...)

62.1.5.

(...) itt ez a nem enyhén Sárbogárdi Jolános képzavar-Himalája-óceán, hogy a báránybőrbe bújt farkas előbb elszórja a gyűlölködés magvait (sárkányfogvetemény!), aztán megeszi a nagymamát, majd a cimboráit, végül a percemberkéket, akikből még továbbiakat is fogyasztana, de ezen a ponton báránybőrbe bújnak a hamis próféták is, ám ez vélhetően már másik báránybőr, vagy a már benne lévő farkas összehúzta magát. Ezek a báránybőrbe bújt farkas-hamispróféták aztán gyümölcseikről ismerhetők fel, mert közben, úgy tűnik, fává változtak, báránybőröstül, nagymamástul, percemberkéstül, és éppen gyümölcsöket teremnek. Fölismerhető, baloldali gyümölcsöket. Végül ezek a felismerhető gyümölcsű fák ismeretlen okból elmaszkírozzák magukat.

Na most ekkora baromságot, ilyen mennyiségben összehordani már-már költői tehetségre vall (Parti Nagy Lajosnak van alibije?), dehát ebben a szubkultúrában, amely a Nélküled című dobhártyahasogató dalolmányt Új Himnusszá emelte, aligha tűnik abszurdnak ez a stílus. Az anyanyelv is csak a nemzetközi bolsevizmus elleni harc eszköze, semmi más.

  • Egy részletet olvastál Uj Péter főszerkesztő heti hírleveléből (a 62.-ből) , amit előfizetőink kapnak minden szerda éjjel, esetleg csütörtök hajnalban. Ha szeretnéd te is minden héten olvasni Uj Péter friss írásait, akkor fizess elő a "444 Közösség" vagy a "444 Belső Kör" csomagra itt, és már jövő héttől küldjük őket neked, egy sor más előny mellett.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.