Vakbélgyulladás szakította meg Gyurcsányék nyaralását

ÉLET
2021 október 28., 11:20
comments 6
photo_camera Dobrev Klára férjével, Gyurcsány Ferenccel az előválasztás első fordulójának megnyerése után. Dobrev a második fordulóban már alulmaradt Márki-Zay Péterrel szemben. A kampány fáradalmait Szardínián pihente volna ki férjével, de az ex-miniszterelnök vakbélgyulladása miatt félbeszakadt a nyaralásuk. Fotó: Szász Zsófi/444

Gyurcsány Ferencnek megfájdult a hasa. A volt miniszterelnök nejével, az ellenzéki előválasztásokon második helyen végzett Dobrev Klárával pihente volna ki a kampány fáradalmait Szardínia szigetén, ám szerdán hasfájása lett. Mivel orvosával konzultálva arra jutottak, hogy talán vakbélgyulladása van, beszámolója szerint átfoglalták a repülőjegyüket, és hazajöttek.

A már Magyarországon elvégzett vizsgálatok megerősítették a gyanút, valóban vakbélgyulladása volt. "Műtenek" - írta a Facebookon közzétett posztjában jelenidőben, de a következő mondatából - "Minden a legnagyobb rendben ment" - arra következtetünk, hogy a bejegyzést már a műtét után, és nem közben írta. "Egyben vagyok" - zárta rövid beszámolóját az egykori miniszterelnök.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.