Vakbélgyulladás szakította meg Gyurcsányék nyaralását

2021 október 28., csütörtök 11:20
6
Dobrev Klára férjével, Gyurcsány Ferenccel az előválasztás első fordulójának megnyerése után. Dobrev a második fordulóban már alulmaradt Márki-Zay Péterrel szemben. A kampány fáradalmait Szardínián pihente volna ki férjével, de az ex-miniszterelnök vakbélgyulladása miatt félbeszakadt a nyaralásuk. Fotó: Szász Zsófi/444

Gyurcsány Ferencnek megfájdult a hasa. A volt miniszterelnök nejével, az ellenzéki előválasztásokon második helyen végzett Dobrev Klárával pihente volna ki a kampány fáradalmait Szardínia szigetén, ám szerdán hasfájása lett. Mivel orvosával konzultálva arra jutottak, hogy talán vakbélgyulladása van, beszámolója szerint átfoglalták a repülőjegyüket, és hazajöttek.

A már Magyarországon elvégzett vizsgálatok megerősítették a gyanút, valóban vakbélgyulladása volt. "Műtenek" - írta a Facebookon közzétett posztjában jelenidőben, de a következő mondatából - "Minden a legnagyobb rendben ment" - arra következtetünk, hogy a bejegyzést már a műtét után, és nem közben írta. "Egyben vagyok" - zárta rövid beszámolóját az egykori miniszterelnök.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt