Nyomozás indult a Csillaghegy Árpád forrásfürdő ügyében

POLITIKA
2021 október 29., 11:13

Különösen jelentős vagyoni hátrányt okoző hűtlen kezelés gyanúja miatt rendelt el nyomozást a rendőrség a csillaghegyi Árpád forrásfürdő ügyében - erről Karácsony Gergely főpolgármester ír Facebook-oldalán.

Karácsony posztjában azt írja, a gyanús ügylet, ami miatt feljelentést tettek a Budapesti Gyógyfürdő és Hévizei Zrt. ellen, még az előző városvezetés idején történt. „Tudjuk, ismerjük már, csak a szokásos: haveri vállalkozás végzett felújítási munkálatokat sokkal több pénzért, mint amennyi a szerződésben szerepelt, olyan alvállalkozókat fizettek ki, akik végül nem végeztek munkát” - írja. Megjegyzi, az elmúlt két évben több ügyben tettek már feljelentést, ezeket a rendőrség vizsgálja.

photo_camera Fotó: Karácsony Gergely/Facebook
Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.