Robert Fico koronavírusos volt, de meghamisította a tesztet

külföld
2021 október 29., 10:46
comments 3

Újabb érdekes részlet derült ki abból a videóból, melyet három napja tettek közzé Robert Ficóról, Szlovákia volt miniszterelnökéről. A felvételen Fico váratlanul tűnt fel, egy vadászházat kameráztak be, hogy leleplezzék az orvvadászokat, helyette azonban azt látták, hogy a politikus egy helyi oligarcha társaságában egyeztetett egy büntetőügy befolyásolásáról.

Ma arról ír az Új Szó a Denník N.-re hivatkozva, hogy a videón Fico arról is beszél, hogy koronavírusos volt, amit görögországi tartózkodása során kapott el. A covid annyira megviselte, hogy kórházba is került, de onnan saját felelősségére távozott. „Fiúk, valahogy így néz ki a halál” – mondta.

Azt is bevallotta, hogy 14 nap helyett csak 11-et volt karanténban, ezután pedig meghamisította a PCR-tesztjét, hogy hazamehessen. Fico Szlovákiában sem tartotta be a 14 napos karantént, inkább Bazinba (Pezinok) ment, hogy ott a korrupciós ügyekben gyanúsított Dušan Kováčik volt speciális ügyészt támogassa.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.