Hiába kéri a helyi járványadatokat a szombathelyi polgármester

járvány
2021 október 30., 06:08
comments 9
photo_camera Nemény András a szerdai közgyűlésben Fotó: Nemény András/Facebook

Szerdán 11 covidos beteget ápoltak a szombathelyi kórházban, ötöt az intenzíven. Van köztük olyan, akit két Pfizerrel oltottak. Ezt Kecskés László fideszes önkormányzati képviselő árulta el a városi közgyűlésben, ő maga is orvosként dolgozik a kórházban, írja az ugytudjuk.hu.

A város ellenzéki polgármestere, Nemény András egyelőre hiába kérte a kormánymegbízottat, hogy ossza meg vele a helyi járványadatokat. Azt a választ kapta, hogy ehhez a felettesek engedélyére is szükség van.

Megyei bontásban csak a fertőzési adatokat közlik, ebből tudjuk, hogy az elmúlt héten 103 százalékkal több fertőzöttet regisztráltak Vas megyében, mint a megelőző hétben. Ez a hetedik legmagasabb az országban.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.