Fiatalos zenei pályázatot hirdetett fiataloknak az MSZP

ZENE
2021 október 31., 10:48
comments 2

A fiatalok körében egyre népszerűbb világhálón folytatja a fiatalok megszólítását a Magyar Szocialista Párt. A párt nemrég egy éppen ennyire népszerű és fiatalos közösségi portálon fiataloknak szóló zenei pályázatot hirdettek. Olyan dalokat, videoklipeket vártak, amik a fiatalokat érdeklő vagy érintő társadalmi témákat dolgoznak fel. Feltétel volt, hogy a szóló fiatal előadó vagy a fiatal zenekar összes tagja 14 évesnél idősebb és 30 évesnél fiatalabb kell legyen. A fiatal előadókat megkérték, hogy bár lehetnek szókimondók, de azért maradjanak a jó ízlés és a törvényi keretek között. Az erről szóló bejegyzés szerint a felhívásra több mint 100 pályamű érkezett, amit egy fiatalos szóval, a Köszi!-vel köszöntek meg. Ugyanakkor a www.mivanveled.hu című webfelületre valamiért csak 30-at töltöttek fel.

link Forrás

A pályaművek zsűrizése már tart, és már a közönségszavazás is elindult. A több mint egymillió forint értékben kiosztott nyeremények közt stúdiólehetőség, videoklip forgatás és hangszerutalvány található.

A főnyereményről egy 3 fős szakmai zsűri dönt:

  • Donászy Tibor: dobos (EDDA, P. Mobil, Tunyogi Rock Band, Mobilmánia)
  • Takács (Kanóc) Roland: basszusgitáros (Ocho Macho)
  • Wirth Zoltán: Hirklikk.hu tulajdonosa, reklám és kommunikációs

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.