18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Gwyneth Paltrow sorozata a szexről messze a legértelmesebb dolog, amihez az utóbbi években a nevét adta

SZEX
2021 október 31., 17:02

„Sokan azt hiszik, akkor passzolnak a párjukkal szexuálisan, ha mindketten ugyanazt szeretik. Edukálnunk kell magunkat e téren. A perverzió nem feltétlenül korbácsot és láncot jelent. Inkább meglepetést, kalandot.”

A fentieket Gwyneth Paltrow újabb sorozatában, a Sex, Love & goop-ban mondja egy szexterapeuta, miután végignézhettünk egy párt, akik egy intimitás-coach segítségével különböző szexjátékokkal kísérletezve ébrednek rá, hogy mennyire fontos a szexben nemcsak a kommunikáció, de az edukáció is.

Csatlakozz a Körhöz, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a Körnek? Itt tudsz belépni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.