18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Gwyneth Paltrow sorozata a szexről messze a legértelmesebb dolog, amihez az utóbbi években a nevét adta

Lezárt tartalom a Kör tagjainak SZEX
2021 október 31., 17:02

„Sokan azt hiszik, akkor passzolnak a párjukkal szexuálisan, ha mindketten ugyanazt szeretik. Edukálnunk kell magunkat e téren. A perverzió nem feltétlenül korbácsot és láncot jelent. Inkább meglepetést, kalandot.”

A fentieket Gwyneth Paltrow újabb sorozatában, a Sex, Love & goop-ban mondja egy szexterapeuta, miután végignézhettünk egy párt, akik egy intimitás-coach segítségével különböző szexjátékokkal kísérletezve ébrednek rá, hogy mennyire fontos a szexben nemcsak a kommunikáció, de az edukáció is.

Lépj be a Körbe, és olvass tovább!

Légy része a közösségünknek, segítsd az újság működését!

Már tagja vagy a körnek? Lépj be!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt