Gyakorlatozás közben halt meg kilenc brazil katasztrófamentő

külföld
2021 november 01., 06:23

Gyakorlatozás közben vesztette életét vasárnap hajnalban kilenc brazil katasztrófamentő, jelentette az MTI nagy külföldi hírügynökségek beszámolói alapján. Ezek szerint a katasztrófamentők egy barlangban gyakorlatoztak, amikor rájuk omlott annak boltozata.

Hivatásos tűzoltók dolgoznak a barlangban rekedt katasztrófamentők kiszabadításán.
photo_camera Hivatásos tűzoltók dolgoznak a barlangban rekedt katasztrófamentők kiszabadításán. Fotó: -/AFP

Az éjszaki mentési gyakorlaton 27-en vettek részt Altinopolis városa mellett a Duas Bocas barlangban. A kilenc halálos áldozaton túl hat sérültje is van a tragédiának, közülük öten saját lábukon hagyhatták el a helyszínt.

link Forrás

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mi okozta az omlást.

Altinopolis környéke bővelkedik barlangokban, sok turista keresi fel ezeket. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.