Két utcába is a forgalommal szemben hajtott be, majd bosszúból elütött egy biciklis futárt

közlekedés
2021 november 3., 6:18
comments 66

Egy autós múlt csütörtökön a forgalommal szemben hajtott be a Dob utcába, ahol összetűzött egy biciklis futárral. A sofőr már ekkor ráhúzta a kormányt, majd szintén a forgalommal szemben hajtott be a Kisdiófa utcába. Itt már egy taxis fedélzeti kamerája rögzítette, ahogy a biciklis a szabálytalan autós után hajt, hogy felkérdezze, mire az autós gázt ad, elüti a futárt, majd elhajt.

A futár súlyosan megsérült. A rendőröknek hamarosan sikerült elkapniuk a 27 éves gázolót, akitől elvették a jogosítványát, majd súlyos testi sértést okozó közúti veszélyeztetés bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

A férfi végig tagadta a bűncselekmény elkövetését, állítása szerint tíz éve vezet, de nem vette észre az egyirányú utcát jelző táblákat, a Dob utcában egy parkolóhelyről kiálló autó miatt húzta az út szélére a kormányt, és a Kisdiófa utcában is véletlenül ütötte el a biciklist, amikor rájött, hogy rosszul kanyarodott be az utcába, és meg akart fordulni. (police.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt