Orbán: A dél-koreaiak nagyon becsületes emberek

POLITIKA
2021 november 03., 13:14
comments 2

Csak a legjobbat mondhatja el a Magyarországon lévő koreai cégekről, fantasztikus beruházásaik vannak itt. „Nagyon becsületes emberek” - mondta Orbán Viktor miniszterelnök szerdán, amikor hivatalában fogadta Mun Dzse In dél-koreai elnököt. Orbán szerint a dél-koreaiak „minden megállapodást betartanak, a határidők teljesülnek, nagyon szeretünk velük együttműködni”.

Dél-Koreai cégek magyarországi befektetéseiről szól többek közt ez a 444-es videó is:

link Forrás

Orbán szerdán azt mondta, bízik abban, hogy Mun Dzse In dél-koreai elnök magyarországi látogatása magasabb szintre emeli a két ország közötti kapcsolatot.

A miniszterelnök örömét fejezte ki, hogy Dél-Korea kitüntetett partnert lát Magyarországban. Azt mondta, csodálattal tölt el bennünket az, ahogy Dél-Korea ötvenmillió ember erejével a világ egyik vezető technológiai hatalmává vált.

photo_camera Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán/MTI/MTVA

A dél-koreai elnök rövid nyilatkozatában köszönetet mondott a Hableány sétahajó balesetével kapcsolatos magyar hozzáállásért, jelezve, hogy a magyar miniszterelnök minden szükséges erőforrást biztosított az eltűntek felkutatására. Azt is kifejtette: a két országnak sok területen vannak közös vonásai, és olyan innovatív területeken is együttműködik, mint az elektromos autók gyártása. (MTI)

(A címlapi képen a dél-koreai BTS együttes tagjai láthatóak, akik Orbán szerint nagyon becsületes emberek, hiszen dél-koreaiak.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.