Orbán: A dél-koreaiak nagyon becsületes emberek

2021 november 3., szerda 13:14
2

Csak a legjobbat mondhatja el a Magyarországon lévő koreai cégekről, fantasztikus beruházásaik vannak itt. „Nagyon becsületes emberek” - mondta Orbán Viktor miniszterelnök szerdán, amikor hivatalában fogadta Mun Dzse In dél-koreai elnököt. Orbán szerint a dél-koreaiak „minden megállapodást betartanak, a határidők teljesülnek, nagyon szeretünk velük együttműködni”.

Dél-Koreai cégek magyarországi befektetéseiről szól többek közt ez a 444-es videó is:

Orbán szerdán azt mondta, bízik abban, hogy Mun Dzse In dél-koreai elnök magyarországi látogatása magasabb szintre emeli a két ország közötti kapcsolatot.

A miniszterelnök örömét fejezte ki, hogy Dél-Korea kitüntetett partnert lát Magyarországban. Azt mondta, csodálattal tölt el bennünket az, ahogy Dél-Korea ötvenmillió ember erejével a világ egyik vezető technológiai hatalmává vált.

Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán/MTI/MTVA

A dél-koreai elnök rövid nyilatkozatában köszönetet mondott a Hableány sétahajó balesetével kapcsolatos magyar hozzáállásért, jelezve, hogy a magyar miniszterelnök minden szükséges erőforrást biztosított az eltűntek felkutatására. Azt is kifejtette: a két országnak sok területen vannak közös vonásai, és olyan innovatív területeken is együttműködik, mint az elektromos autók gyártása. (MTI)

(A címlapi képen a dél-koreai BTS együttes tagjai láthatóak, akik Orbán szerint nagyon becsületes emberek, hiszen dél-koreaiak.)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt