Jöhet a Feri visszXtér: Kálomista Gábor belengette az Elkúrtuk folytatását

2021 november 4., csütörtök 13:42
22

A kormánypárti producer nagyon boldog, hogy a Dobrev Klárára kihegyezett filmje lassan eléri a százezres nézőszámot. Ennek örömére az Origo folytatásra vonatkozó kérdésére Kálomista Gábor azt válaszolta: „Kizárni semmit sem lehet. Ezek megtörténtek, de a legbrutálisabb október 23-i eseménysor, a lovasroham még nincsen feldolgozva. Ezek jó kiindulópontjai az azt követő három évben történt magyarországi eseményeket feldolgozó alkotásnak.

Hozzátette, hogy a mostani film ott fejeződött be, hogy „megcsinálják majd október 23-át. Tehát egy jó apropó ez arra, ha azon gondolkozunk, hogy legyen második rész, hiszen annak is el kell kezdődnie valahogyan”.

Az interjú további részében végig arra panaszkodott, hogyan próbálják ellehetetleníteni az alkotókat a 11 éve kormányon lévő Fidesz kampányába illeszkedő film miatt. Így sajnos nem derült ki, hogy a folytatásban láthatjuk-e az események alatt gyanúsan Kanadában tartózkodó Márki-Zay Pétert is.

Akinek lenne ötlete arra, mi legyen a második Elkúrtuk címe, nyXgodtan írja meg a megirom@444.hu-ra.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt