Karácsony feljelentést tesz, hogy kiderüljön, „keltette-e valaki alaptalanul azt a látszatot, hogy árulhatja a Városházát”

november 5., péntek 10:29
6

Miután Karácsony Gergely elmondta, hogy a megjelent hírekkel ellentétben a Fővárosi Önkormányzat nem keres vevőt a Városháza épületére, az Index a témában megjelent újabb cikkében azt írja, egy birtokukba jutott szerződés bizonyítja, hogy negyven milliárd forintért kínálnák az ingatlant.

Az újabb cikkre a főpolgármester ismét Facebookon reagált, posztjában azt írta, a Fővárosi Önkormányzat nem alkalmaz ingatlanközvetítőt ingatlanok értékesítésénél, „azokat a saját, 100 százalékos tulajdonú vagyonkezelője bonyolítja le”.

Karácsony úgy fogalmazott, „szánalmas dolog, hogy az Index főszerkesztője minden ténybeli alap nélkül a Fővárosi Önkormányzatnak tudja be egy kényszertörlés alatt álló cég papírfecnijét”. Majd azt írta, „sem döntés nem született a Városháza értékesítéséről, de annak érdekében lépéseket sem tett a Fővárosi Önkormányzat, így arra megbízást sem adott. Minden más hazugság”.

Hozzátette, hogy feljelentést tesz, hogy kiderüljön, „keltette-e valaki alaptalanul azt a látszatot, hogy árulhatja a Városházát”.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt