A tűzoltók vágtak ki egy meztelen férfit egy amerikai színház falüregéből, ahova beszorult

2021 november 7., vasárnap 14:08
10

A New York állam-beli Syracuse-ban egy színház épületében a tűzoltók szabadítottak ki a fal mögül egy meztelen férfit, aki bezuhant oda.

A tűzoltókat a színház dolgozói értesítették, miután dörömbölést és kiabálást hallottak a falból péntek reggel. A 39 éves férfi két napig rejtőzködött az épület mászóterében, majd onnan zuhant be a férfimosdó egyik falüregébe és beszorult. A tűzoltók először lyukat fúrtak, majd azon keresztül száloptikás kamerával határozták meg a férfi pontos helyét az üregben. Ezután kezdték el kivágni a falat.

A férfin nem volt látható sérülés, de kórházba vitték megfigyelésre. Az nem derült ki, hogy miért nem volt rajta ruha, de a rendőrség szerint valamiféle mentális zavara van. Napokkal korábban látták őt a színházban kószálni, talán melegedni akart vagy a mosdót használni, de aztán a dolgozók szem elől tévesztették és azt gondolták, elhagyta az épületet. (Insider)


Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt