A tűzoltók vágtak ki egy meztelen férfit egy amerikai színház falüregéből, ahova beszorult

ÉLET
2021 november 07., 14:08
comments 9

A New York állam-beli Syracuse-ban egy színház épületében a tűzoltók szabadítottak ki a fal mögül egy meztelen férfit, aki bezuhant oda.

A tűzoltókat a színház dolgozói értesítették, miután dörömbölést és kiabálást hallottak a falból péntek reggel. A 39 éves férfi két napig rejtőzködött az épület mászóterében, majd onnan zuhant be a férfimosdó egyik falüregébe és beszorult. A tűzoltók először lyukat fúrtak, majd azon keresztül száloptikás kamerával határozták meg a férfi pontos helyét az üregben. Ezután kezdték el kivágni a falat.

A férfin nem volt látható sérülés, de kórházba vitték megfigyelésre. Az nem derült ki, hogy miért nem volt rajta ruha, de a rendőrség szerint valamiféle mentális zavara van. Napokkal korábban látták őt a színházban kószálni, talán melegedni akart vagy a mosdót használni, de aztán a dolgozók szem elől tévesztették és azt gondolták, elhagyta az épületet. (Insider)


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.