Forgalommal szemben hajtott egy kisbusz az autópályán

2021 november 7., vasárnap 12:44
5
Fotó: police.hu

November 6-án a déli órákban több lakossági bejelentés érkezett egy kistehergépjárműről, amely az M30-as autópályán a forgalommal szemben haladt - írja a police.hu. A rendőrök azonnal a jelzett helyszínre mentek, azonban már nem találták meg a szabálytalan járművet.

Nem sokkal később sikerült azonosítani a gépjárművet, amely egy vállalkozás tulajdonában állt, a telephelyen azonban senkit nem találtak.

A délutáni órákban az Encsi Rendőrkapitányságon megjelent a gépjárművet vezető sofőr. A léhi férfi a nyomozóknak elmondta, hogy mindössze három hónapja rendelkezik vezetői engedéllyel. Miután észlelte, hogy rossz irányba megy az autópályán úgy döntött, hogy megfordul és ugyan a forgalommal szemben, de a lehető legrövidebb úton letér a sztrádáról.

Az eset során a csodával határos módon baleset nem történt. Az Encsi Rendőrkapitányság közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a sofőrrel szemben, jogosítványát bevonták.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt