Forgalommal szemben hajtott egy kisbusz az autópályán

közlekedés
2021 november 07., 12:44
comments 5
photo_camera Fotó: police.hu

November 6-án a déli órákban több lakossági bejelentés érkezett egy kistehergépjárműről, amely az M30-as autópályán a forgalommal szemben haladt - írja a police.hu. A rendőrök azonnal a jelzett helyszínre mentek, azonban már nem találták meg a szabálytalan járművet.

Nem sokkal később sikerült azonosítani a gépjárművet, amely egy vállalkozás tulajdonában állt, a telephelyen azonban senkit nem találtak.

A délutáni órákban az Encsi Rendőrkapitányságon megjelent a gépjárművet vezető sofőr. A léhi férfi a nyomozóknak elmondta, hogy mindössze három hónapja rendelkezik vezetői engedéllyel. Miután észlelte, hogy rossz irányba megy az autópályán úgy döntött, hogy megfordul és ugyan a forgalommal szemben, de a lehető legrövidebb úton letér a sztrádáról.

Az eset során a csodával határos módon baleset nem történt. Az Encsi Rendőrkapitányság közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a sofőrrel szemben, jogosítványát bevonták.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.