Kerényi János: A Pegasus-ügy fejleménye nem zavarja meg a kommunikációt, mert vidéken ezzel nem nagyon foglalkoznak

POLITIKA
2021 november 08., 20:00
comments 6

A Telex körkérdést intézett a parlamenti képviselőkhöz a Pegasus-ügy legújabb fejleményeivel kapcsolatban, miután Kósa Lajos elárulta, hogy a magyar állam is szerződést kötött az izraeli kémszoftver használatára.

Alighanem Kerényi János Bács-Kiskun megyei fideszes képviselő adta a legőszintébb választ, amikor megkérdezték tőle, hogy a fejlemény nem zavarja-e meg az elmúlt hónapok kommunikációs felépítményét:

„Nem gondolom, hogy megzavarná, tehát… vidéken evvel olyan nagyon nem foglalkoznak.”

link Forrás

Plankó Gergő szeptemberben írt arról, hogy Németh Dániel fotósnál kevesen tettek többet azért, hogy közérthetően megmutassák az Orbán-rendszer lényegét, az eredményeire mindennap hivatkoznak a magyar közéletben, de az ügyben a legsúlyosabb a közöny és fásultság volt, ami a sztorit fogadta.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.