Kerényi János: A Pegasus-ügy fejleménye nem zavarja meg a kommunikációt, mert vidéken ezzel nem nagyon foglalkoznak

POLITIKA
2021 november 08., 20:00
comments 6

A Telex körkérdést intézett a parlamenti képviselőkhöz a Pegasus-ügy legújabb fejleményeivel kapcsolatban, miután Kósa Lajos elárulta, hogy a magyar állam is szerződést kötött az izraeli kémszoftver használatára.

Alighanem Kerényi János Bács-Kiskun megyei fideszes képviselő adta a legőszintébb választ, amikor megkérdezték tőle, hogy a fejlemény nem zavarja-e meg az elmúlt hónapok kommunikációs felépítményét:

„Nem gondolom, hogy megzavarná, tehát… vidéken evvel olyan nagyon nem foglalkoznak.”

Plankó Gergő szeptemberben írt arról, hogy Németh Dániel fotósnál kevesen tettek többet azért, hogy közérthetően megmutassák az Orbán-rendszer lényegét, az eredményeire mindennap hivatkoznak a magyar közéletben, de az ügyben a legsúlyosabb a közöny és fásultság volt, ami a sztorit fogadta.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.