Válaszolt a tapolcai mozi vezetője Navracsicsnak: az Elkúrtukat a témája miatt nem játsszák

FILM
2021 november 08., 18:44
comments 28

Miután tapolcai emberek panaszkodtak Navracsics Tibornak amiatt, hogy a Városi Mozi nem vetíti az Elkúrtukat, a fideszes politikus levélben vonta kérdőre a mozi vezetőjét, Bakonyi Veronikát: milyen megfontolás, „esetleg utasítás” áll amögött, hogy a film nincs műsoron.

Azóta megkapta a választ is Bakonyitól: „Tájékoztatom a film kapcsán, annak témája okán, a lefolytatott egyeztetések eredményeként született döntés alapján a filmet nem tűztük műsorra.”

Gubás Gabi és Bede-Fazekas Szabolcs az Elkxrtukban
photo_camera Gubás Gabi és Bede-Fazekas Szabolcs az Elkxrtukban

Navracsis ezt azzal kommentálta: „mindenki figyelmébe ajánlom, aki az előző poszt alatt a független és gazdasági megfontolásokat szem előtt tartó mozi ideája mellett kardoskodott. Úgy tűnik vannak Tapolcán, akik már szégyenlik azt, amit pár éve gondoltak a 2006-os eseményekről.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.