Kérdésessé vált a Fővárosi Vagyonkezelőt vezető Barts J. Balázs jövője a Városháza értékesítéséről szóló hírek miatt

főváros
2021 november 10., 21:13

Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes szerint nem volt tervben a Városháza eladása, ezért nem is adtak felhatalmazást a vagyonkezelőt vezető Barts J. Balázsnak, hogy erről bárkivel is tárgyaljon, egy hangfelvétel szerint mégis ezt tette. A Hvg.hu cikke szerint Karácsony magyarázatot vár, a cégvezető jövője kérdéses. A főpolgármester felszólította Barts J. Balázst, a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. elnök-vezérigazgatóját, írásban adjon magyarázatot arra, miért, kikkel és kinek a megbízásából tárgyal egy kiszivárgott hangfelvételen a budapesti Városháza esetleges értékesítésének lehetőségéről. A vizsgálódásról Kiss Ambrus általános főpolgármester-helyettes beszélt szerda este az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Kiss az elmúlt napokban sokadszorra hangsúlyozta: nem volt tervben és most sem tervezi a városvezetés, hogy a Főpolgármesteri Hivatal és a Fővárosi Önkormányzat “otthonául” szolgáló belvárosi ingatlant értékesítené.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.