Újragondolt ludaskása a menü a dubaji Magyar Pavilonban

gasztronómia
2021 november 11., 15:03

Ha valaki éppen Dubajban jár, akkor most tényleg érdemes beugrani a világkiállítás Magyar Pavilonjába, ugyanis Márton-napi libanapokat tartanak - közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség.

A menü igazán jól hangzik: Márton-napi ludaskása újragondolva, bulgur rizottóval, libamájjal és rántott liba rillette-tel. Desszertként pedig egy Lúdláb tortát kóstolhatnak a bisztró vendégei.

Az Orbán-kormány amúgy nem sajnálta a pénzt a világkiállításra: nettó 10,6 milliárd forintért építhette meg a pavilont a Paár Attila többségi tulajdonában lévő WHB-Épkar Építőipari Kft. Paár Attila amúgy Tiborcz István, a kormányfő vejének üzlettársaként lett ismert, ma is van közös cégük: a BPA116 Vagyonkezelő Kft.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.