Márki-Zay szerint néhány millió forint volt az a "némi apró", amit Bigétől kapott

POLITIKA
2021 november 13., 18:16
comments 4

„Néhány millió forint volt a némi apró, egynél több és tíznél kevesebb,” mondta Márki-Zay Péter az RTL Klub Híradójának Bige László támogatásáról. Hozzátette: az előválasztási kampányra nagyjából harmincmilliót költött.

„Természetesen semmi mást nem ígérünk cserébe, minthogy átlátható, korrupciómentes jogállamot, demokratikus Magyarországot fogunk építeni”

- mondta Márki-Zay. Szerinte Hódmezővásárhelyen sem élveznek semmilyen előnyt azok, akik támogatták a korábban a polgármesteri kampányát.

Bige László az ATV Egyenes beszéd című műsorában mondta, hogy adott már pénzt, “csak némi aprót, még előválasztás előtt” Márki-Zaynak. Korábban a hvg.hu-nak beszélt arról a Nitrogénművek tulajdonosa, hogy

annyi pénzt ad az ellenzék miniszterelnök-jelöltjének, amennyit kér.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.