Úgy tűnik, hogy a Fideszben nevükön sem lehet nevezni a kényes kérdéseket

2021 november 15., hétfő 19:55
9

- Mik ezek a kérdések?

- Ezt Ön jobban tudja, mint én.

- Nem tudom, tényleg, hogy mire gondol.

- Dehogynem, tetszik tudni.

Ez az informatív párbeszéd zajlott le az RTL Híradó újságírója és Kovács Péter fideszes politikus között. Az RTL azért kereste Kovácsot, hogy megtudja, mire gondolt a politikus a vasárnapi Fidesz-kongresszuson, amikor beszédében azt mondta, hogy lesznek a kampányban kellemetlen kérdések, amikre még várják, hogy a Fidesz-központ megadja a jó válaszokat.

Kovács viszont nem volt hajlandó példát mondani az emlegetett kellemetlen kérdésekre, csak annyit mondott, hogy "aktivisták várják azt, hogy a Fidesz néhány dolgot tisztázzon". Szerinte ameddig a párt ezt nem tudja megtenni, "addig nagy valószínűséggel nem fog nyerni, legalábbis Budapesten".

A politikus szerint olyan kérdésekről van szó, amiket az újságíró jobban tud nála, mert "minden nap megírják, minden nap elmondják".

Kovácsnak azt mondta, ő tudna válaszolni ezekre a kérdésekre, de szerinte az nem feltétlen lenne jó. Az RTL azt is megkérdezte, hogy olyan dolgokra gondol-e mint Mészáros Lőrinc közpénzből gazdagodása, amire a politikus jó találgatást kívánt, és rárakta az újságíróra a telefont.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt