Kivonul a médiából Mészáros volt felesége

2021 november 16., kedd 11:11
10

Mozgolódás volt a NER médiabirodalmán belül: egy keddi közlemény szerint, melyről a Media1 számolt be, a Vaszily Miklós társtulajdonában lévő, Mészáros-közeli Progress Media Hungary Kft. megvásárolja a Life TV-t és az Ozone TV-t működtető Media Vivantis Zrt.-t.

Erről Mészáros Lőrinc volt felesége, Kelemen Beatrix Csilla hozott döntést a közlemény szerint. A Vaszily-féle Progress Media Hungary Kft. működteti a Pesti TV-t, ezzel kerül most egy portfólióba a szórakoztató tartalmakra építő Live TV és a környezettudatos nézőket célzó Ozone TV.

„A Life TV és az Ozone TV megvételével évtizedes múlttal, erős branddel és stabil nézőközönséggel rendelkező tematikus tévécsatornákkal bővül a Progress Media televíziós portfóliója, kiegészítve a közéleti tematikájú Pesti TV-t. Célunk, hogy ezzel az egyedi, főként saját gyártású műsorokra építő televíziós portfólióval a Progress Media a hazai televíziós piac meghatározó szereplőjévé váljon. A menedzsment munkájával elégedett vagyok, továbbra is számítok Hajdú Péter vezérigazgató munkájára” – mondta erről a kormánymédiában fontos szerepeket vivő Vaszily Miklós.

„Az elmúlt két évben mind a Life TV, mind az Ozone TV konszolidálta pozícióját a hazai tévés piacon. Emellett arculatváltásuk is sikeres volt. Köszönöm a Life TV és Ozone TV munkatársainak a közös munkát” – nyilatkozta a nemrég festőként és költőként is bemutatkozó Kelemen Beatrix Csilla.

A Media1 cikke kitér arra is, hogy miközben Mészáros előző felesége épp kivonul a médiapiacról, új feleségének, Várkonyi Andreának egyre fontosabb szerepek jutnak, hiszen nemrég a szintén Mészáros-közeli TV2 Média Csoport Zrt. igazgatóságának tagja lett.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt