„A munkának egyetlen titka van: csinálni kell” – írta Dézsi Csaba András, majd tízszer megemelte súlyzóját

sport
2021 november 17., 06:35
comments 11

Dézsi Csaba András egy kis késéssel, de a reméltnél is jobban utánozta le Szijjártó Péter súlyemelős közösségi médiás posztját. Mert míg a külügyminiszter egy szimpla fotót tett csak közzé arról, hogy súlyt emelt, addig Győr polgármestere egy majdnem fél perces videóban mutatta meg, hogy tízszer egymás után is képes megemelni súlyzóját.

A hangulatot csak tovább fokozza, hogy miközben Dézsi Csaba András mosolyogva mozgatja az izmait, a háttérben Doja Cat Woman című száma szól.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.