Ha ez életed álma, idén szilveszter este a Times Square-en ünnepelheted 2022-t

ÉLET
2021 november 17., 5:03
comments 1

Tavaly a járvány miatt lezárták a szilveszterezők előtt a Times Square-t, ami a világ legnagyszerűbb városának legundorítóbb pontja, ezért egyben leghíresebb tere és turistalátványossága. De lehet, hogy szilveszter este egészen más! Idén mindenesetre már lehet tombolni: Bill de Blasio főpolgármester jelentette be, hogy aki beoltott vagy van 72 óránál nem régebbi PCR-tesztje, és visz magával fényképes igazolványt, az 31-én este bemehet a térre.

Ilyen volt a legutóbbi szabad szilveszter a téren:

(via Reuters)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt