Elnézést, nem hagyott el véletlenül valaki egy szervált?

ÉLET
2021 november 20., 16:40

Az elmúlt napokban többek is szervált észleltek a Bükki Nemzeti Park környékén, a szerkesztőségünkhöz eljuttatott információk szerint Borsodnádasd határában, illetve egy nem túl pontos helymeghatározás szerint "Eger közelében" is sikerült lefilmezni a szelídnek tűnő afrikai vadmacskát.

A szervált "Eger közelében" egy műúton, éjjel lefilmező férfit sikerült elérnünk a Facebookon, ám az önmeghatározása szerint "nacionalista" úr politikai meggyőződéséből fakadóan nem kívánt semmit elárulni lapunknak az észlelés részleteiről. Az általa készített felvételről így csak egy screenshot áll rendelkezésünkre.

link Forrás

A másik felvételt azonban teljes egészében meg tudjuk mutatni. Ennek készítőjét egyelőre nem sikerült azonosítanunk, a felvételt más posztolta a Facebookra. Leírása szerint a felvétel a hét elején, Borsodnádasd határában készült. Kerestük a posztolót, de egyelőre nem reagált, így további részleteket nem sikerült megtudnunk az állat észlelésének pontos helyéről és idejéről.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.