Elnézést, nem hagyott el véletlenül valaki egy szervált?

november 20., szombat 16:40
6

Az elmúlt napokban többek is szervált észleltek a Bükki Nemzeti Park környékén, a szerkesztőségünkhöz eljuttatott információk szerint Borsodnádasd határában, illetve egy nem túl pontos helymeghatározás szerint "Eger közelében" is sikerült lefilmezni a szelídnek tűnő afrikai vadmacskát.

A szervált "Eger közelében" egy műúton, éjjel lefilmező férfit sikerült elérnünk a Facebookon, ám az önmeghatározása szerint "nacionalista" úr politikai meggyőződéséből fakadóan nem kívánt semmit elárulni lapunknak az észlelés részleteiről. Az általa készített felvételről így csak egy screenshot áll rendelkezésünkre.

A másik felvételt azonban teljes egészében meg tudjuk mutatni. Ennek készítőjét egyelőre nem sikerült azonosítanunk, a felvételt más posztolta a Facebookra. Leírása szerint a felvétel a hét elején, Borsodnádasd határában készült. Kerestük a posztolót, de egyelőre nem reagált, így további részleteket nem sikerült megtudnunk az állat észlelésének pontos helyéről és idejéről.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt