Elnézést, nem hagyott el véletlenül valaki egy szervált?

ÉLET
2021 november 20., 16:40

Az elmúlt napokban többek is szervált észleltek a Bükki Nemzeti Park környékén, a szerkesztőségünkhöz eljuttatott információk szerint Borsodnádasd határában, illetve egy nem túl pontos helymeghatározás szerint "Eger közelében" is sikerült lefilmezni a szelídnek tűnő afrikai vadmacskát.

A szervált "Eger közelében" egy műúton, éjjel lefilmező férfit sikerült elérnünk a Facebookon, ám az önmeghatározása szerint "nacionalista" úr politikai meggyőződéséből fakadóan nem kívánt semmit elárulni lapunknak az észlelés részleteiről. Az általa készített felvételről így csak egy screenshot áll rendelkezésünkre.

link Forrás

A másik felvételt azonban teljes egészében meg tudjuk mutatni. Ennek készítőjét egyelőre nem sikerült azonosítanunk, a felvételt más posztolta a Facebookra. Leírása szerint a felvétel a hét elején, Borsodnádasd határában készült. Kerestük a posztolót, de egyelőre nem reagált, így további részleteket nem sikerült megtudnunk az állat észlelésének pontos helyéről és idejéről.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.