Csak úgy vehetik át a nekik járó emlékérmet a győri gyerekek, ha aztán a fotójukat korlátlanul felhasználhatják a városvezetők

politikai pedofília
2021 november 21., 10:33
comments 32

Győrben 30 000 darab emlékérmet osztanak ki a húsz évesnél fiatalabbaknak abból az alkalomból, hogy 750 éve kapott királyi városi jogokat a település. Ezzel az akcióval a helyi fiatalok lokálpatriotizmusát erősítenék. Ahhoz, hogy az arra jogosultak megkaphassák ezt az emlékérmet, egy regisztrációt kell kitölteniük a gyor750erme.hu oldalon.

Az oldalról nem lehet továbblépni addig, amíg a szülők hozzá nem járulnak ahhoz, hogy a gyerekeikről készült képeket mindenféle korlátozás nélkül felhasználhassa Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata.

photo_camera Forrás: ugytudjuk.hu

Legközelebb november 25-én rendeznek ilyen érmeátadó-ünnepséget, de az év során már volt több. Az októberiről már készültek is képek és fel is használta az önkormányzat egyik dolgozója: maga a polgármester a saját, politikusi oldalán.

photo_camera Később még büszkék lesznek rá. Forrás: Dézsi Csaba András facebook oldala

Erről a győri ugytudjuk.hu írt, akik kiemelték, hogy nem ez az első eset, hogy a polgármester politikai pedofíliára vetemedik. Tavaly decemberben a városházi dolgozók gyermekeinek adott Mikulás-csomagra nyomtattatta rá a saját fejét; idén szeptemberben pedig személyesen ment be átadni a város által az elsősöknek biztosított füzetcsomagot, amelyben természetesen a saját gyerekkönyv-márkáját reklámozó vonalzó is helyet kapott.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt