18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Egy halálos áldozata van a kelet-jeruzsálemi merénylőnek

külföld
2021 november 21., 12:49

Egy harmincéves, civil áldozata van a reggeli, jeruzsálemi lövöldözésnek. A város egyik sikátorában nyitott tüzet egy ortodox zsidónak öltözött 42 éves palesztin férfi. Összesen négy embert sebesített meg, köztük két izraeli rendőrt. Az elkövetőt végül lelőtték.

photo_camera Az ámokfutó holttestét viszik el a helyszínről a nyomozók. Fotó: AHMAD GHARABLI/AFP

A hatóságok azonosították az ámokfutót, aki a Hamasz tagja volt. A terrorszervezet üdvözölte a merényletet.

Az eset az Al-Aksza mecset közelében történt Jeruzsálem óvárosában. Abban a sikátoros városrészben, ahonnan a májusban csaknem háborúig fajuló események indultak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt