A Kopaszi gátnál, a Dunában találták meg az ELTE eltűnt kutatójának holttestét

GYÁSZ
2021 november 22., 08:31
comments 3

A 24.hu információja szerint megtalálták Klein Lászlónak, az ELTE Pszichológiai Intézete október 28-án eltűnt munkatársának a holttestét. A Dunában, a Kopaszi gátnál. Klein október végén távozott a munkahelyéről, majd nem látták többet.

A 47 évesen meghalt Klein szakterületei a posztszubkulturális média - például fanzine-ok és szamizdat -, az ellenkulturális mozgalmak és a deviánsok olvasásszociológiája volt. Sokat publikáló szerző volt, az Irodalom Visszavág szerkesztője, szerzőként olyan lapokban publikált, mint a Terasz, az Irodalmi Jelen, a prae.hu, a Tudományos és Műszaki Tájékoztatás és a Metal Hammer Hungarica.

A rendőrség szerint az ügyben nem merült fel bűncselekmény gyanúja.

Az öngyilkosság megelőzhető. Ha bajban van, lelki gondok, sötét gondolatok nyomasztják, kérhet segítséget!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.