Fekete-Győr vs. Mészáros Lőrinc: lehet bűnözőnek nevezni a felcsúti milliárdost

november 24., szerda 15:14
6

Fekete-Győr András, a Momentum listavezetője és volt elnöke a közösségi oldalán számolt be arról, hogy harmadszor is pert nyert Mészáros Lőrinccel szemben.

Tavasszal beszéltem részletesen arról több interjúban, amivel Magyarországon mindenki tisztában van: hogy Mészáros Lőrinc Orbán Viktor strómanja. Emiatt Mészáros engem beperelt

- ismertette a helyzetet a Momentum politikusa.

Ma a polgári per elsőfokú ítélethirdetése volt, amelyen már Mészáros ügyvédje sem jelent meg. "Az eredmény borítékolható volt: harmadjára győztük le Mészáros Lőrincet a bíróságon, harmadjára mondták ki, hogy lehet azt mondani, hogy bűnöző" - tette hozzá Fekete-Győr András.

Fekete-Győr szerint az indoklás egyértelmű: "A miniszterelnökhöz fűződő személyes kapcsolatára, a közbeszerzések során vállalkozásai által elnyert közpénzekre is tekintettel tűrnie kell a magyar adófizetők nevében tett kijelentéseimet, azért engem nem perelhet."

"Az egész ügy persze nem rólam szól, hanem arról, hogy mit képesek megengedni maguknak a hatalom emberei: szétlopják az országunkat, és még ők vannak felháborodva, ha bűnözőnek nevezik őket" - írja posztja végén a Momentum alapítója.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt