Fekete-Győr vs. Mészáros Lőrinc: lehet bűnözőnek nevezni a felcsúti milliárdost

igazságszolgáltatás
2021 november 24., 15:14
comments 6

Fekete-Győr András, a Momentum listavezetője és volt elnöke a közösségi oldalán számolt be arról, hogy harmadszor is pert nyert Mészáros Lőrinccel szemben.

Tavasszal beszéltem részletesen arról több interjúban, amivel Magyarországon mindenki tisztában van: hogy Mészáros Lőrinc Orbán Viktor strómanja. Emiatt Mészáros engem beperelt

- ismertette a helyzetet a Momentum politikusa.

Ma a polgári per elsőfokú ítélethirdetése volt, amelyen már Mészáros ügyvédje sem jelent meg. "Az eredmény borítékolható volt: harmadjára győztük le Mészáros Lőrincet a bíróságon, harmadjára mondták ki, hogy lehet azt mondani, hogy bűnöző" - tette hozzá Fekete-Győr András.

Fekete-Győr szerint az indoklás egyértelmű: "A miniszterelnökhöz fűződő személyes kapcsolatára, a közbeszerzések során vállalkozásai által elnyert közpénzekre is tekintettel tűrnie kell a magyar adófizetők nevében tett kijelentéseimet, azért engem nem perelhet."

"Az egész ügy persze nem rólam szól, hanem arról, hogy mit képesek megengedni maguknak a hatalom emberei: szétlopják az országunkat, és még ők vannak felháborodva, ha bűnözőnek nevezik őket" - írja posztja végén a Momentum alapítója.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.