Gattyán György indulna a választáson, álláshirdetésben keresi a képviselőit

POLITIKA
2021 november 24., 11:57
comments 22

Gattyán György párttá alakítaná a mozgalmát és elindulna a 2022-es parlamenti választáson - ezt jelentette be Friderikusz Sándor podcastjában a szexkamera-iparágon meggazdagodott milliárdos. Az interjút csütörtökön közli majd Friderikusz Youtube-csatornája, az előzetesből viszont már meg lehet tudni, hogy Gattyán végeztetett kutatásokat, ezek alapján pedig úgy látja, lehet esélye a választáson, mert sokan úgy gondolják, hogy "mindegy, hogy ki, csak ne a két múlt közül kelljen választani". Ebből a milliárdos úgy látja, hogy papírforma szerint akár nyerni is lehet.Friderikusz kérdésére azért elismeri, hogy lehet, hogy megtéveszti őt, hogy egy pénzhegy tetejéről nézve látja a világot. Ez a pénzhegy nagyjából 280 milliárd forintot jelent, ezzel Gattyán a 100 leggazdagabb magyart összesítő éves lista szerint a harmadik leggazdagabb Mészáros Lőrinc és Csányi Sándor mögött.

photo_camera Gattyán György

Ahhoz, hogy induljon a választáson, pártot is kell szerveznie, pontosabban párttá kell alakítania az interjúban bejelentett Digitalizáljuk Magyarországot nevű mozgalmát. De mint az előzetesben mondja, van még pár hónapjuk, hogy ezt megoldják. És hogyan oldják meg? A Facebookon kitett kampányvideójában Gattyán állást kínál 106 embernek, akik képviselőjelöltjei lennének a 106 választókerületben.

Hogy Gattyán valami hasonló bejelentésre készül, azt már abból sejteni lehetett, hogy hosszú PR interjút készíttetett Jakupcsek Gabriellával, amelyben a sikereiről, jótékonykodásáról és a gazdagok társadalmi felelősségéről beszélt. Ezek visszaköszönnek a kampányát elindító videóban is, amelyben szerepel, hogy ő Magyarország egyik leggazdagabb embere, hogy ő a legtöbbet jótékonykodó magyar állampolgár, és hogy övé az egyetlen, teljesen magyar kézben lévő globális IT cég, a Docler.

Bár ezt a cég nem nagyon szereti már hangoztatni, a Docler a LiveJasmin nevű szexkamera-oldal elindításával, fejlesztésével és üzemetetésével alapozta meg a vagyonát, igaz, a cég már egyéb fejlesztésekkel is foglalkozik. Hogy hogyan pörgött föl a szexkamera-biznisz, amelynek Gattyán cége az egyik globális vezetője lett, arról ebben az interjúban lehet bővebben olvasni.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt