Egy présházban fogták el a rabot, aki kedd éjjel szökött meg

bűnügy
2021 november 25., 06:10

Elfogták a dunaújvárosi rendőrök azt a 27 éves férfit, aki november 23-án éjszaka munkavégzés során szökött meg a Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet által fenntartott szarvasmarhatelepről - írja a 24.hu.

A szökött rab kb. 20 kilométerrel odébb, egy adonyi présházban próbált meg elrejtőzni, ott fogták el. A férfit a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra előállították, és fogolyszökés elkövetése miatt eljárást indítottak ellene, majd a kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.

photo_camera Illusztráció: Maximilian Weber/Pixabay


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.