Ötödik Európa-liga meccsét is elveszítette a Fradi

európa-liga
2021 november 25., 19:47
comments 8

Az Európa-liga idei kiírásában eddig - a mezőnyben egyedüliként - pont nélkül álló Ferencváros a spanyol Betishez látogatott. Mindként csapatban voltak hiányzók, a spanyoloknál jóval több, de a Betis B is simán verte a Fradit 2-0-ra.

photo_camera Fotó: JORGE GUERRERO/AFP

A Canales gólja elég szép volt.

link Forrás

A csoport másik meccsén a német Leverkusen 3-2-re verte a skót Celticet. Egy forduló van még a csoportban, a Leverkusen jön Budapestre. Az már biztos, hogy a csoportban a Leverkusen lesz az első, a Betis a második, ők mennek tovább az El-ben, a Celtic az Európa-konferencia ligában folytatja, a Fradi meg sehol.

Betis–Ferencváros 2–0 (1–0)

Betis: Bravo (Silva, 72.) – Bellerín, Bartra, E. González, Miranda – Rodríguez, Canales – Joaquín (Lainez, 72.), Rober (Guardado, 67.), Tello – Iglesias. Vezetőedző: Manuel Pellegrini

Ferencváros: Dibusz – Botka (Wingo, 79.), Blazic, S. Mmaee, Kovacevic, Cabraja – Vécsei (Laidouni, 71.), Loncar – Zachariassen (Gavrics, 88.), Tokmac (Szánthó, 88.), R. Mmaee (Mak, 79.). Vezetőedző: Peter Stöger

Gól: Tello (5.), Canales (52.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.