A lengyel szurkolók összeverekedtek a rendőrökkel a Leicester City elleni meccsen

foci
2021 november 26., 15:51

Összecsaptak a rendőrökkel a lengyel szurkolók a Leicester City-Legia Warszava Európa-liga meccsen, tizenkét rendőr sérült meg. Hét szurkolót vettek őrizetbe.

A második félidőben szabadultak el az indulatok, miután a lengyel szurkolók tüzeket gyújtottak és megpróbáltak átjutni a hazai nézőkhöz.

photo_camera A Legia Warszava szurkolói. Fotó: OLI SCARFF/AFP

A 12 sérült rendőr közül kettőt kórházba kellett szállítani. Egyiküknek eltört a csuklója, míg a másik agyrázkódást szenvedett. A rendőröknek végül sikerült helyreállítaniuk a rendet.

link Forrás

Hét személyt őrizetbe vettek, akik jelenleg is előzetes letartóztatásban vannak.

A mérkőzést 3-1-re nyerte meg a Leicester City. (hvg.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.